Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακός – Μονακό και Μακάμπι – Παναθηναϊκός
Η EuroLeague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς Ολυμπιακός - Μονακό και Μακάμπι - Παναθηναϊκός
Η EuroLeague γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τους διαιτητές των επόμενων αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Τον αγώνα Ολυμπιακός – Μονακό (19:45) θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).
Στον αγώνα Μακάμπι – Παναθηναϊκός (21:05) διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).
Να σημειωθεί πως και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Πέμπτη (27/10).
Οι Πειραιώτες αναζητούν στο γεμάτο ΣΕΦ την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το Τριφύλλι θέλει να κάνει ένα restart μετά τις δύο ήττες που υπέστη στη διαβολοβδομάδα που μας πέρασε με Άλμπα και Μονακό.
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442