Τραγικά είναι τα νέα για την υπόθεση της εξαφάνισης 35χρονου από το Νέο Πετρίτσι Σιντικής στις Σέρρες.
Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, στη γέφυρα του ποταμού Στρυμόνα, σε κοντινή απόσταση από όπου είχε εξαφανιστεί.
Πολίτες που επέβαιναν σε αμαξοστοιχία, ενημέρωσαν την Αστυνομία για την ύπαρξη της σορού του 35χρονου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές που έφτασαν στο σημείο και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον αγνοούμενο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός του άνδρα δεν φέρει τραύματα.
Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Τα ίχνη του 35χρονου άνδρα χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και έφυγε από το σπίτι του, στο Νέο Πετρίτσι. Ανάστατη η μητέρα του, καθώς ο γιος της είχε να φανεί πολλές ώρες, ενημέρωσε την Αστυνομία και το μεσημέρι του Σαββάτου δηλώθηκε η εξαφάνισή του.
Η ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου, ώσπου το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας