Άλλο ένα μετάλλιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Άννα Κορακάκη, καθώς πήρε την πρόκριση στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κάιρο.
Η Ελληνίδα σκοπεύτρια στο πρώτο σκέλος βγήκε τρίτη συγκεντρώνοντας συνολικά 293/300 (16X) και σήμερα αγωνίστηκε στο δεύτερο σκέλος όπου και πήρε την πρόκριση.
Ο αγώνας διεξάχθηκε το Σάββατο (22/10) στον ο οποίο η 26χρονη συγκέντρωσε 290 πόντους στις βολές ταχύτητας και έτσι με 583 στο σύνολο πέρασε ως όγδοη.
Ο τελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου από τον οποίο οι δύο πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ωστόσο η Κορακάκη το είχε εξασφαλίσει πριν από λίγες ημέρες στο 10άρι αεροβόλο.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.