Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάαλαντ «λαμπρός» οδηγεί την Σίτι – Επιτέλους νίκη για την Έβερτον

Χάαλαντ «λαμπρός» οδηγεί την Σίτι – Επιτέλους νίκη για την Έβερτον

Με τον συνήθη ύποπτο… Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει για ακόμη ένα παιχνίδι «όργια» και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να προσθέτει την πινελιά του, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Επιστροφή στις νίκες και για την Έβερτον η οποία επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει για 7ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Κουν Αγκουέρο από τον Φεβρουάριο του 2018, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από την Λίβερπουλ.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ανώτερο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Νορβηγό σούπερ σταρ στο 22′. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Χάαλαντ «ξαναχτύπησε» αυτή την φορά από την άσπρη βούλα, διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα για τους «πολίτες».

Διαβάστε επίσης: Γκαλτιέ: «Ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα»

Η Μπράιτον έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Πήρε τα ηνία και την κατοχή, έκλεισε στο μισό γήπεδο την ομάδα του Γκουαρδιόλα και μείωσε στο σκορ με τον Τροσάρ, ο οποίος βρήκε το 6ο του γκολ στην Premier League. Λίγο έλειψε στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης να σκοράρει ξανά αλλά ο Έντερσον κράτησε το σκορ ως είχε, με τον Ντε Μπρόινε να… τελειώνει το ματς στο 75’ με απίθανη πλασεδάρα για το τελικό 3-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακάντζι, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ (62′ Φόντεν), Χάλαντ (80′ Άλβαρες), Γκρίλις (77′ Πάλμερ)

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σάντσες, Φέλτμαν (66′ Εστουπινιάν), Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς, ΜακΆλιστερ (87′ Σαρμιέντο), Καϊσέδο, Τροσάρ, Γκρος (87′ Γκίλμουρ), Λαλάνα, Γουέλμπεκ (79′ Ουντάβ)

Τρίποντο… «ανάσα» για την Έβερτον που επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 20 μέρες και τρεις σερί ήττες. Τα γκολ για τα «ζαχαρωτά» πέτυχαν οι Κάλβερτ Λιούιν, Γκόρντον και ΜακΝιλ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ταρκόβσκι (86’ Ντέιβις), Κόαντι, Μικολένκο, Ονάνα (77’ Γκάρνερ), Γκέιγ (86’ Ντουκουρέ), Γκόρντον, Ιβόμπι, Γκρέι (72’ ΜακΝίλ), Κάλβερτ Λιούιν (77’ Μοπέ)

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (59’ Σλουπ), Εζέ, Ολίσε (59’ Ματετά), Αγιού (73’ Εμπιοβέι), Εντουάρ, Ζαχά

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024