Σοκ: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως ο Μεντί κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως στην δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση για μια κοπέλα της οποίας το αγόρι ήταν ποδοσφαιριστής.
Στην δίκη, η οποία ακόμα συνεχίζεται, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για μια ακόμη σεξουαλική κακοποίηση που πραγματοποίησε ο 28χρόνος Γάλλος, καθώς σε μία αστυνομική κατάθεση από τον Αύγουστο του 2021 που διαβάστηκε στην δίκη μιλάει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν σε σχέση με την γυναίκα 10 και αναφέρει:
«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε » Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό». Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει.
Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί.
Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ότι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».
Η ίδια είπε στο αγόρι της πως φοβόταν να μιλήσει γι’ αυτό που της συνέβη, επειδή ήταν πολύ σημαντικοί άνθρωποι και φοβόταν μην χάσει την δουλειά της.
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».