Σοκ: Ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως ο Μεντί κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του
Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως στην δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση για μια κοπέλα της οποίας το αγόρι ήταν ποδοσφαιριστής.
Στην δίκη, η οποία ακόμα συνεχίζεται, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για μια ακόμη σεξουαλική κακοποίηση που πραγματοποίησε ο 28χρόνος Γάλλος, καθώς σε μία αστυνομική κατάθεση από τον Αύγουστο του 2021 που διαβάστηκε στην δίκη μιλάει ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν σε σχέση με την γυναίκα 10 και αναφέρει:
«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε » Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό». Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει.
Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί.
Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ότι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».
Η ίδια είπε στο αγόρι της πως φοβόταν να μιλήσει γι’ αυτό που της συνέβη, επειδή ήταν πολύ σημαντικοί άνθρωποι και φοβόταν μην χάσει την δουλειά της.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.