Η Λιζ Τρας και οι Συντηρητικοί έγιναν Muppet Show
Η Λιζ Τρας εμφανίζεται ως ο βάτραχος Κέρμιτ, ενώ υπουργοί των Τόρις χορεύουν στον ρυθμό.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter και δείχνει την νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας και τους υπουργούς της να πρωταγωνιστούν στο θρυλικό βιντεάκι έναρξης του Μάπετ Σόου (Muppet Show).
Η Λιζ Τρας εμφανίζεται ως ο βάτραχος Κέρμιτ, ενώ υπουργοί των Τόρις χορεύουν στον ρυθμό.
Η υπουργός Υγείας Therese Coffey, η υπουργός Εσωτερικών Suella Braverman και ο νέος υπουργός Οικονομικών Τζερεμι Χαντ εμφανίζονται επίσης στο ομολογουμένως αστείο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από ενάμιση εκατομμύριο views.
Seems fitting #GeneralElection2022 #liztrussmemes #torymuppets #torychaos pic.twitter.com/MiG9VQWKhr
— Colin McQuaid (@colinpmcquaid) October 15, 2022
Η Λιζ Τρας ως… βάτραχος
Ο ηγέτης των Εργατικών, Kier Starmer και ο ηγέτης του SNP στη Βουλή, Ian Blackford, παρουσιάζονται ως οι δύο «γέροι» στο μπαλκόνι των Μάπετ που παρακολουθούν το σόου.
Αν και έχουν περάσει μόλις πέντε εβδομάδες από τότε που η Λιζ Τρας ανέλαβε την εξουσία, η Βρετανή πρωθυπουργός ήδη βρίσκεται αντιμέτωπη με την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της αλλά και του ίδιου του κόμματός της, εξαιτίας των μέτρων που είχε λάβει για την ενέργεια αλλά τελικά τα πήρε πίσω.
Ηδη τρεις βουλευτές των Συντηρητικών δήλωσαν δημόσια χθες, Κυριακή, ότι επιθυμούν την απομάκρυνση της από το πρωθυπουργικό θώκο. Σύμφωνα δε με βρετανικά δημοσιεύματα, υπολογίζονται σε 100 οι βουλευτές των Συντηρητικών που παρασκηνιακά συζητούν την καθαίρεση της, εξετάζοντας πιθανά σενάρια αντικατάστασης της.
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων
- Μεγάλη Βρετανία: Πρόστιμο 16 εκατ. λιρών στο Reddit για την συλλογή και χρήση δεδομένων ανηλίκων κάτω των 13
- Το «πριν το καλοκαίρι» της Μαρίας Καρυστιανού, το υπουργείο που της «έταξαν» και το ντιμπέιτ με τον Άδωνι
- Τα πλοκάμια του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα – Οι δολοφονίες και οι συλλήψεις ανθρώπων του «Ελ Μέντσο»
- Ισπανία: Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, ο επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 1981
- Αταλάντα-Ντόρτμουντ 4-1: Ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι, προκρίθηκαν με πέναλτι στο 90+8’
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Άλιμος: Η τρελή πορεία μεθυσμένης οδηγού που πήρε σβάρνα 11 ΙΧ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Sans-titre-1-12-120x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442