Εύκολα το απόλυτο η Γουέστ Χαμ – Μέγα κάζο για τη Νις
Χάρη στα τέρματα των Μπερνάχα και Μποούεν από το πρώτο μέρος η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 της Άντερλεχτ στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας έτσι το 4Χ4 στον όμιλο. Ήττα-σοκ για την Νις.
Η Γουέστ Χαμ έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως τελικά κράτησε τη νίκη 2-1 απέναντι στην Άντερλεχτ, που της διασφαλίζει μία από τις πρώτες δύο θέσεις του 2ου ομίλου του Europa Conference League και κατ’ επέκταση τη συνέχεια στο τουρνουά και το 2023.
Oι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το 90λεπτο, παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα με τον Μπερνάχα στο 14′, με τον Τζάρεντ Μπόουεν να διπλασιάζει τα τέρματα για τους Λονδρέζους με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.
Το μόνο που κατάφερε η Άντερλεχτ ήταν να μειώσει με τον Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 89′.
Σοκ για τη Νις, που έχασε με 2-1 στην έδρα από την Σλοβάκο κι έπεσε στη 2η θέση.
Η Νις προηγήθηκε με τον Ντιόπ στο 14ο λεπτό αλλά ο Τόμιτς ισοφάρισε στο 75’ και στο 87’ ο Ρέινμπεργκ έκανε το 1-2. Στο 85’ είχε αποβληθεί ο Τοντιμπό της Νις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.