Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε ελέγχους στην οικοδομή (στεγάζει αρκετά δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία) με αρνητικό αποτέλεσμα.
Είχε προηγηθεί προειδοποιητική κλήση στην ‘Αμεση Δράση.
Είναι η δεύτερη φάρσα για βόμβα μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς χθες το μεσημέρι αντίστοιχο συμβάν σε ΕΠΑΛ, στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από γυναίκα που εργάζεται σε συμβολαιογραφείο που ασχολείται με πλειστηριασμούς και το οποίο στεγάζεται στο κτίριο το τηλεφώνημα έγινε ενδεχομένως από κάποιον που κινδυνεύει από μια τέτοια διαδικασία προκειμένου να την αναβάλει. Παράλληλα τόνισε ότι πολλά γραφεία της πολυκατοικίας ανήκουν σε συμβολαιογράφους. “Ήρθαμε το πρωί για δουλειά και λίγο μετά τις 10 ήρθε η αστυνομία, χτύπησε την πόρτα και μας ζήτησε να φύγουμε από το κτίριο καθώς υπήρξε αυτό το τηλεφώνημα” τόνισε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας