Ο Τσάβι ήταν έξαλλος με τη διαιτητική απόφαση, ενώ από την πλευρά του, ο Σέρτζι Ρομπέρτο, στάθηκε στις συχνές αλλαγές των κανονισμών.
«Κάθε χρονιά αλλάζουν τα δεδομένα στη διαιτησία, ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε οι ίδιοι οι διαιτητές δεν ξέρουν τι σφυρίζουν. Δεν ήμουν στην φάση δεν πήγα να μιλήσω μαζί του αλλά θα έχει τους λόγους του για να μην δώσει το πέναλτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Από εκεί και πέρα ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε για το ματς «Έπαιξαν με ένα 5-3-2, δυσκολευτήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν δυνατή αμυντικά η Ίντερ, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, υπάρχει και το ματς στο Καμπ Νου».
Ντούσαν Κέρκεζ και Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο ματς που κάνει σέντρα στις 18:00 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.