Φώφη Γεννηματά: «Λείπει πολύ» – Η ανάρτηση του συζύγου της για τον ένα χρόνο από τον θάνατό της
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της
Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά και τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης, έκανε μία ανάρτηση στα social media.
«Σε λίγες μέρες, κλείνει ένας χρόνος», αναφέρει αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης και συμπληρώνει: «Ένας χρόνος από τότε που χάσαμε την Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελο της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική».
«Λείπει και λείπει πολύ. Από την οικογένεια της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους, πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά», υπογραμμίζει ο κ. Τσούνης, για να καταλήξει: «Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών».
Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσούνη:
- Χριστοδουλίδης για βίντεο περί διαφθοράς: Είμαι εδώ, δεν έχω να φοβηθώ οτιδήποτε
- Παζλ για δυνατούς λύτες: Είναι ο Μάρλον Μπράντο ο αληθινός πατέρας του μικρότερου γιου του Μάικλ Τζάκσον;
- «Έφυγε» ο Ρολάν Κουρμπίς που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό
- Αρχαίος τάφος στην Τουρκία ίσως φιλοξενούσε συγγενή του βασιλιά Μίδα
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442