Η ατυχία ξαναχτύπησε την πόρτα για τον Κάρλος Ζέκα αφού έναν χρόνο ακριβώς μετά τη ρήξη χιαστού ο Έλληνας διεθνής χαφ τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο.
Ο έμπειρος παίκτης έφυγε δακρυσμένος από το γήπεδο της Κοπεγχάγης με φορείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι πολύ ανησυχητικές.
«Είμαστε φυσικά πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, αλλά είναι επίσης τραγικό για όλους μας να βλέπουμε τον Ζέκα να φέρεται με κάτι που μοιάζει με σοβαρό τραυματισμό.
Τώρα πρέπει να δούμε τις επόμενες μέρες, γιατί ούτε μπορώ ούτε πρέπει να πω τι φταίει, αλλά δυστυχώς φαινόταν άσχημα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζέικομπ Νέιστρουπ.
Mine tanker går til Zeca 🥺❤️💙 Han har kæmpet så bravt for at komme tilbage og har fortsat hvor han slap. Han fortjener ikke en alvorlig skade. Jeg håber inderligt at vi slipper med skrækken 🙏🏻 #fcklive#sldkpic.twitter.com/1fQfAF2ZMW
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.