Για τρία δεκάλεπτα ο Άρης διεκδικούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup, στεκόταν στο ύψος του απέναντι στη Γουλβς, ωστόσο λύγισε στο τέλος (72-83) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τη φάση των προκριματικών.
Κορυφαίοι για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Νότε με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Χάγκινς με 16 πόντους, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Καββαδάς που έκανε double double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μπροστά στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο (21-15), ωστόσο η Γουλβς έπαιξε καλή άμυνα, ανέβασε ρυθμούς και έφερε το ματς στα ίσα (44-44) στο ημίχρονο.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.