Παναθηναϊκός: Ατομικό για Κώτσιρα, αποφόρτιση για Παλάσιος
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα (26/9), με τον Γιάννη Κώτσιρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Ο Γιάννης Κώτσιρας συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς προέρχεται από τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιείχε ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε επιπλέον και τον Παλάσιος να εξακολουθεί την αποφόρτιση.
Διαβάστε επίσης: Χάμιλτον: «Δεν επικεντρώνομαι στο ρεκόρ, αλλά θα πάρω τη νίκη»
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
Σε χαλαρό ρυθμό ξεκίνησε η εβδομάδα προπονήσεων στον Παναθηναϊκό, λόγω του φιλικού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό Β’. Οι Πράσινοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους την Τετάρτη, μια και την Τρίτη έχουν ρεπό.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442