Ο Γιάννης Κώτσιρας συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς προέρχεται από τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιείχε ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτςείδε επιπλέον και τον Παλάσιος να εξακολουθεί την αποφόρτιση.
Σε χαλαρό ρυθμό ξεκίνησε η εβδομάδα προπονήσεων στον Παναθηναϊκό, λόγω του φιλικού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό Β’. Οι Πράσινοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους την Τετάρτη, μια και την Τρίτη έχουν ρεπό.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.