Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο κόουτς του Ολυμπιακού:
«Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε, ήρθαν τώρα οι διεθνείς και ψάχνουμε να μπούμε στον ρυθμό μας. Το καλό είναι ότι έχουμε έναν κορμό από πέρσι και μπορούμε να παίξουμε γρήγορα για αυτόν τον λόγο.
Για τα πολλά τρίποντα που εκτέλεσε στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός: «Είναι τι σου δίνει κάθε αντίπαλος, η Χάποελ έπαιξε ζώνες και μας έδωσε τα σουτ. Εχουμε δημιουργία και μπορούμε να παίξουμε από μακριά, έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ».
Για το τουρνουά: «Εκπληκτικό το επίπεδο οργάνωσης. Φανταστική η οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη, το να χάνεις το παιδί σου είναι τρομερό και μας συγκινεί πολύ. Εχουμε πολλούς φίλους εδώ και το να παίζουμε στη μνήμη του Νεόφυτου είναι κάτι πολύ σημαντικό».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.