Μεγάλες και αιματηρές διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει στο Ιράν μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί που είχε συλληφθεί από τη διαβόητη Αστυνομία Ηθών. Οι νεκροί από την καταστολή έχουν ξεπεράσει τους 30, ενώ αυτό το νούμερο ίσως είναι μικρό σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό, καθώς τα social media στη χώρα εν πολλοίς έχουν μπλοκαριστεί.
Τις τελευταίες ώρες ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με αναφορές, ανάμεσα στα θύματα είναι η 16χρονη Αμίν Μαχρουφί, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
Πολύς κόσμος είναι συγκεντρωμένος πάνω από τη σορό της μαθήτριας, άλλοι κλαίνε κι άλλοι φωνάζουν. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η 16χρονη σκοτώθηκε από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του Ιράν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας