Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Αλ Σαρίγια, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα.
Ο Βόσνιος μέσος, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Τουρκία και στην Μπεσίκτας, συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίες και υψηλές αποδοχές, περίπου στα πέντε εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ο Πιάνιτς μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη συμπεριφορά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα: «Δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες για να δείξω πως μπορώ να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα. Επίσης η διοίκηση δεν μου φέρθηκε σωστά, καθώς για ημέρες δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τον πρόεδρο», τόνισε σχετικά ο διεθνής άσος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.