Ο Μιχάλης Γιαννάκος επισημαίνει στην καταγγελία του ότι: «Χθες πρωί στον επικίνδυνο χώρο που νοσηλεύονται ασθενείς με κοροναϊό παραλίγο να χάσουμε νοσηλεύτρια από ηλεκτροπληξία. Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Ένας ακατάλληλος θάλαμος 14 κλινών, χωρισμένος με μποξ έχει μετατραπεί σε κλινική και νοσηλεύονται τα περιστατικά κοροναϊού. Με μία νοσηλεύτρια στη βάρδια».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι: «Όλοι οι φορείς του νοσοκομείου ανέφεραν στη διοίκηση ότι είναι άκρως ακατάλληλος χώρος. Οι πρίζες διαλυμένες. Η τεχνική υπηρεσία το έχει επισημάνει επανειλημμένα. Τίποτα. Πήγε να ανάψει το φως η συνάδελφος επικουρική νοσηλεύτρια και έπαθε βαριά ηλεκτροπληξία. Επιτέλους να παρέμβει το υπουργείο Υγείας».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας