Πογκμπά: «Με απείλησαν και είπα ότι θα πληρώσω»
Ο Πογκμπά στην κατάθεση του αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το βράδυ που έπεσε θύμα των εκβιαστών
Η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», δημοσίευσε σήμερα (19/9), δύο ημέρες μετά την φυλάκιση του Ματίας Πογκμπά, στο πλαίσιο της έρευνας για απόπειρα εκβίασης με θύμα τον αδελφό του, απόσπασμα από την κατάθεση του Πολ Πογκμπά, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Μαρτίου 2022.
«Επί τόπου, ο παίκτης αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνό του», αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο άσος της Γιουβέντους πήγε σ’ ένα διαμέρισμα, ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, για προετοιμασία.
Διαβάστε επίσης:
«Στην συνέχεια, εμφανίζονται δύο κουκουλοφόροι, βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο Πολ Πογκμπά καλείται από τον Ρουσντάν Κ. να πληρώσει 13 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τρία εκατομμυρίων σε μετρητά, για την προστασία που θα του παρείχαν οι δύο άνδρες, επί σειρά ετών».
Ενώ ακολούθως η «Le Monde», αναπαρήγαγε την μαρτυρία του Γάλλου διεθνούς, κατά την ακρόασή του από την αστυνομία: «Φοβόμουν. Και οι δύο τύποι έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου. Ξαφνικά, κρατούμενος έτσι και υπό απειλή, τους είπα ότι θα πληρώσω».
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442