Η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», δημοσίευσε σήμερα (19/9), δύο ημέρες μετά την φυλάκιση του Ματίας Πογκμπά, στο πλαίσιο της έρευνας για απόπειρα εκβίασης με θύμα τον αδελφό του, απόσπασμα από την κατάθεση του Πολ Πογκμπά, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Μαρτίου 2022.
«Επί τόπου, ο παίκτης αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνό του», αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο άσος της Γιουβέντους πήγε σ’ ένα διαμέρισμα, ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, για προετοιμασία.
Διαβάστε επίσης:
«Στην συνέχεια, εμφανίζονται δύο κουκουλοφόροι, βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο Πολ Πογκμπά καλείται από τον Ρουσντάν Κ. να πληρώσει 13 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τρία εκατομμυρίων σε μετρητά, για την προστασία που θα του παρείχαν οι δύο άνδρες, επί σειρά ετών».
Ενώ ακολούθως η «Le Monde», αναπαρήγαγε την μαρτυρία του Γάλλου διεθνούς, κατά την ακρόασή του από την αστυνομία: «Φοβόμουν. Και οι δύο τύποι έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου. Ξαφνικά, κρατούμενος έτσι και υπό απειλή, τους είπα ότι θα πληρώσω».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί