Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i10: Ψήφος εμπιστοσύνης

Hyundai i10: Ψήφος εμπιστοσύνης

To supermini της Hyundai ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά σχεδιαστικών και εξοπλιστικών αναβαθμίσεων

Φωτογραφίες: Automedia

Παρά το πλήγμα που έχει δεχθεί η supermini κατηγορία η οποία συμπιέζεται ανάμεσα στα υψηλά κόστη εξέλιξης, τα μικρά περιθώρια κέρδους και την απαίτηση για εξηλεκτρισμό, η Hyundai είναι από τους κατασκευαστές που εμμένουν στην μικρή κατηγορία προετοιμάζοντας μια ανανεωμένη εκδοχή για το i10 το οποίο παρουσιάστηκε το 2019 και έχει ήδη δεχθεί μια σειρά βελτιώσεων το 2020.

Το ανανεωμένο i10 δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του από τα πεδία δοκιμών, δίνοντας μια γεύση των αλλαγών που προετοιμάζει η Hyundai για το supermini της.

Αρχικά με βάσει το επιμελές καμουφλάζ μπορεί να υποθέσει κανείς ότι οι σχεδιαστικές αλλαγές προδιαγράφονται σημαντικές. Σε αυτές συγκαταλέγεται ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, νέα φώτα ημέρας τα οποία συνδυάζονται με αναθεωρημένα κεντρικά φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα επίσης ανασχεδιασμένα φώτα και παρόλο που προς το παρόν δεν διακρίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον προφυλακτήρα και στα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν την πίσω όψη του κορεατικού supermini, ενώ στοχευμένες αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στα πλευρικά τμήματα.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό αν και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο σχεδιασμού, το infotainment που φτάνει έως τις 8,0 ίντσες για τις πιο γενναιόδωρες εξοπλιστικά εκδόσεις δεδομένα θα επωφεληθεί από βελτιωμένη λειτουργικότητα και περισσότερες εφαρμογές.

Στοχευμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές και στην γκάμα κινητήρων η οποία δεν θα υιοθετήσει σημαντικές αλλαγές με τους μηχανικούς να εστιάζουν στην βελτίωση της αποδοτικότητας τους και την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024