Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Λούκας Ερναντέζ, στο χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League.
Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (που έληξε 2-0 υπέρ των Βαυαρών), τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μία διεκδίκηση με τον Φρανκ Κεσιέ.
Όπως γνωστοποίησαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, ο πρωταθλητής κόσμου του 2018 διαγνώστηκε με θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει «πολλές εβδομάδες» εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει -μεταξύ άλλων- τα ματς της εθνικής Γαλλίας με Αυστρία και Δανία, για το Nations League.
Στον αντίποδα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των άλλων δύο -επίσης Γάλλων- παικτών της Μπάγερν, που αποχώρησαν με προβλήματα από το χθεσινό ματς του Μονάχου.
Ο Μπενζαμέν Παβάρ αντικαταστάθηκε στο 21ο λεπτό, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, ενώ ο Νταγιό Ουπαμεκανό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, όμως οι εξετάσεις τους δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν στις προπονήσεις.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.