Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό, με τον Κολομβιανό σταρ να είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον 31χρονο άσο στα επίσημα του γηπέδου μαζί με τον Μαρσέλο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.
Μία εικόνα που θα κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους δύο πρώην αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης να φοράνε πλέον τα ερυθρόλευκα. Θυμίζουμε πως ο Χάμες υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνο αφού έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ραγιάν, με τους πρωταθλητές να πραγματοποιούν ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα».
Ο Χάμες βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στον οποίο βρίσκει τον πρώην συμπαίκτη του στη «Βασίλισσα». H παρουσίαση του Κολομβιανού αναμένεται να γίνει από λεπτό σε λεπτό, με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να του έχει ετοιμάζει θερμή υποδοχή.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.