Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνοπλος ο Άρης εν όψει Ολυμπιακού

Πάνοπλος ο Άρης εν όψει Ολυμπιακού

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό (18/9, 20:00), δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (18/9, 20:00) στο σπουδαιότερο ματς της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την εν λόγω αναμέτρηση, δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ οι Θεσσαλονικείς υπενθύμισαν ότι ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματέο Γκαρσία, που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και τελειώματα φάσεων.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/09, 20:00), στον οποίο η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024