Ο Ολυμπιακός νίκησε σε φιλική αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με 74-66 στη Κωνσταντινούπολη με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού ξανά την Δευτέρα (12/09, 20.30) και πάλι επί τουρκικού εδάφους.
Οι Ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 14-7 στην αρχή. Όμως η Φενέρ με ένα 9-0 απάντησε και η περίοδος έκλεισε ισόπαλη με 16-16.
Η δεύτερη περίοδος ήταν πολύ ισορροπημένη και με την άμυνα του οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία και διατήρησαν σταθερά την πρωτοπορία (38-45 στο 27′) και έκλεισε την 3η περίοδο στο +4 (45-49).
Στο τέλος με τον Μπολομπόι να σκεπάζει τα καλάθια οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση (66-74).
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»