Η Παρί πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας (2-1) – Εύκολη νίκη για Μπενφίκα (2-0)
H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League - Εύκολη νίκη για τη Μπενφίκα (2-0) στο «Ντα Λουζ» κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της πορεία στους ομίλους του Champions League, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι.
Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, με τον Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ 5′ για το 1-0 μετά από υπέροχη μπαλιά-λόμπα του Νεϊμάρ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ξανά στο 22′ μετά από ασίστ του Χακίμι για το 2-0.
Η ομάδα του Αλέγκρι πατούσε καλύτερα στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του ΜακΚένι στο 53′, ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην Ολλανδία την Ντιναμό Άπελντοορν (20:30) με στόχο την πρόκριση στους «16» του CEV CUP, οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται δύο νικηφόρα σετ.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του United Cup, παρότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη πάλεψαν κόντρα σε Χάρισον και Γκοφ.
Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τις ελληνικές ομάδες, έχοντας την… αβάντα τις Τουρκάλας δημοσιογράφου. Ντενίζ Ακσόι
Η πρώτη εκτέλεση του Μιχαηλίδη στη διαδικασία πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος ακυρώθηκε και δόθηκε επανάληψη – Γιατί έγινε αυτό και πότε άλλαξε ο κανονισμός