Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: «Πάρτι» στην Ανδαλουσία για τους Πολίτες

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: «Πάρτι» στην Ανδαλουσία για τους Πολίτες

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στο Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και ξεκίνησε με το… δεξί την περιπέτειά της στο φετινό Champions League – Δύο γκολ ο Χάαλαντ.

Με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (20’, 67’), η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε… αέρα από το Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, επικρατώντας της Σεβίλλης με 4-0, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πολίτες έστησαν… πάρτι στην Ανδαλουσία και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα πήραν το τρίποντο της νίκης, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να ξεκινάει με το… δεξί τη φετινή περιπέτειά της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν που σκοράρει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ, με τον Νορβηγό στράικερ να ανοίγει το σκορ στο 20’ και στο 67΄να κάνει το 3-0. Στο 58’ ο Φόντεν είχε διπλασιάσει τα τέρματα για τους Πολίτες, με τον Ντίας στο 90+2’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με τον αέρα του φαβορί και στο 12’ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Γκρίλις, αλλά το σουτ του Βρετανού μεσοεπιθετικού κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μπόνο. Στο 20’ οι Πολίτες άνοιξαν το σκορ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Ντε Μπρόινε έκανε το γύρισμα παράλληλα με την εστία και ο Νορβηγός επιθετικός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0. Στο 37’ οι πρωταθλητές Αγγλίας έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Μπόνο είπε «όχι» στον Γκρίλις. Στο 50’ ο Χάαλαντ προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οκτω λεπτά αργότερα οι Πολίτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φόντεν. Ο Βρετανός επιθετικός ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Σίτι. Στο 64’ ακυρώθηκε γκολ του Γκουντογκάν για οφσάιντ, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι Πολίτες έκαναν το 3-0 με τον Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός πήρε το… ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Μπόνο και από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του και τρίτο γκολ της Σίτι στο αποψινό παιχνίδι. Μετά το γκολ του Σκανδιναβού τα πάντα είχαν κριθεί, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει και τις φάσεις να λιγοστεύουν. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής, αλλά αυτοί που σκόραραν ήταν για μια ακόμα φορά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα. Στο 90+2’ ο Ρούμπεν Ντίας με πλασέ εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Τέγες (57’Ντόλμπεργκ), Γκουντέλι, Ράκιτιτς (46’Μιρ), Ενζιανζού, Νάβας, Ντιλέινι (46’Χορδάν), Ακούνια, Γκόμες (73’Σούσο), Ίσκο (78’Γιανουζάι), Καρμόνα.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίαζ, Κανσέλο, Ακάντζι, Ρόδρι (78’Φίλιπς), Φόντεν (70’Πάλμερ), Σέρχιο Γκόμεθ, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις (62’Γκιντογκάν), Ντε Μπρόινε (78’Μαχρέζ), Χάαλαντ (70’Άλβαρες).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024