Αυστριακή σφυρίχτρα στο Ναντ – Ολυμπιακός
Ο αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία
Την Πέμπτη (8/9, 22:00) ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει τη Ναντ για την πρώτη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Το ραντεβού με τους Γάλλους πλησιάζει και η UEFA γνωστοποίησε τον «άρχοντα» της αναμέτρησης.
Ο Χάραλντ Λέχνερ θα διευθύνει τη μάχη των Ερυθρολεύκων στο Stade de la Beaujoire, με τον αυστριακό διαιτητή να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χάιντενραϊχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι Μάρκους Χάμετερ και στο VAR οι Κρίστιαν Τσορτσίτσα και Άλαν Κίγιας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Στις 11/12/2014 ήταν στο Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1, στις 25/8/2016 διηύθυνε το ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας 2-0, ενώ στις 29/10/2020 είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Λέστερ 1-2.
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Το όνομα του Άρη ακούστηκε στο Χιούστον του Τέξας (pic)
- Το γήπεδο της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πάρει το όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442