Ο Αργεντίνος εξτρέμ έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) ο Μάσιμο Αλέγκρι έκανε γνωστή την αποστολή των μπιανκονέρι από την οποία απουσιάζει ο Αργεντινός εξτρέμ ενώ πέρα από εκείνον δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι οι τραυματίες Πογκμπά και Τσέσνι, με τον δανεικό από την Παρί στην Γιουβέντους, Λεάντρο Παρέδες, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των Ιταλών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.