Αδιανόητες στιγμές στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει τον Μαρσέλο και τον κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν στήσει απίθανο πάρτι στο Φάληρο για το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ του 21ου αιώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες, με τον Μαρσέλο να κάνει τις πρώτες του δηλώσει εν μέσω αποθέωσης.
Ο Θρύλος του Θρύλου εξέφρασε τη χαρά του που θα είναι μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για την απίστευτη υποδοχή.
«Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα, θέλω να σας ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μαρσέλο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.