Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εφτασε ο Μαρσέλο!

Ολυμπιακός: Εφτασε ο Μαρσέλο!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήρθε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό – Στις 20:45 θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιαστεί και θα αποθεωθεί από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν τις 18:30 ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Μαρσέλο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος» τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Μια τεράστια μεταγραφή που προκάλεσε… σεισμό, με τα Μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη να γράφουν για τη μετακίνηση του Λατινοαμερικάνου σταρ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ενας πραγματικός ηγέτης, που ήρθε στην Ελλάδα για να… εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό και να προσφέρει στιγμές μαγείας στους οπαδούς των πρωταθλητών, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και τον αποθεώσουν, όπως αξίζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στον κορυφαίο – βάσει τίτλων – ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια τεράστια μεταγραφή, που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη τα όνειρα των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου και να φέρνει στο μεγάλο λιμάνι έναν σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Μια μεταγραφή που προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος σε λίγες ώρες θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να αποθεώσει τον Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο, για να παρουσιαστεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού και να αποθεωθεί από χιλιάδες φίλους των πρωταθλητών, που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024