Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα (vid)

Κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η παρουσία του στη φαντασμαγορική εκδήλωση της παρουσίασης του Μαρσέλο και η αγκαλιά του στον Βραζιλιάνο.

«Υποδεχτείτε τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μαρσέλο». Με αυτή τη φράση ο Κριστιάν Καρεμπέ καλωσόρισε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Μαρινάκης» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον νέο μεγάλο αστέρα της ομάδας.

Λίγο πριν η κάμερα του MEGA κατέγραφε κάθε κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μαρσέλο. Από τα αποδυτήρια λίγο πριν την έξοδο στο γήπεδο, μέχρι τη στιγμή που βγήκαν δίπλα – δίπλα.

Με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μιλάει στο κοινό που παραληρούσε με… εναλλάξ συνθήματα. «Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος» από τη μία.

«Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα», από την άλλη.

Ανάμεσα στα δεκάδες τρόπαια του Ολυμπιακού, με χιλιάδες καπνογόνα να φωτίζουν τον πειραιώτικο ουρανό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανώς συγκινημένος μίλησε στον κόσμο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, για τους στόχους της ομάδας, για τους τίτλους που έπονται.

Λίγο αργότερα έκανε με κάθε επισημότητα την παρουσίαση του παίκτη, δίνοντάς του τη φανέλα του, με το κοινό να αποθεώνει και τα παιδιά του Μαρσέλο να παρακολουθούν χαμογελαστά όλη την εκδήλωση. Μια εκδήλωση που ξεφεύγει από τα ελληνικά όρια.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αγκάλιασε τον Μαρσέλο, χαιρέτησε τη σύζυγό του και τα παιδιά του, αγκάλιασε τον Κριστιάν Καρεμπέ, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια αφήνοντας πίσω του τον σπουδαίο Βραζιλιάνο να… τρελαίνει το κοινό με τα κολπάκια που έκανε με την μπάλα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την παρουσίαση της τεράστιας μεταγραφής.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024