Η Ελλάδα νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου της στο Ευρωμπάσκετ 2022, αυτήν τη φορά την οικοδέσποινα Ιταλία, με τονΓιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να κάνουν πάλι τρομερές εμφανίσεις.
Ο Greek Freak, εκτός από την ουσία στο ματς, προσέφερε και θέαμα, καθώς είχε μία από τις φάσεις του τουρνουά μέχρι στιγμής.
Συγκεκριμένα, την ώρα που η ομάδα του Ποτσέκο είχε μειώσει σε 76-68 στα 3:43 πριν από το τέλος και το είχε πιστέψει ότι μπορεί να φθάσει στην ανατροπή, ανέλαβε δράση ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου.
Ο Αντετοκούνμπο πήρε την μπάλα και χωρίς να το σκεφτεί πολύ σηκώθηκε με όλη του τη δύναμη και έκανε πόστερ τον Μέλι, που δεν κατάλαβε τι συνέβη, με το βίντεο να γίνεται viral και τη FIBA να ανεβάζει τη φάση και στα social media.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.