Ο «Greek Freak» τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 τάπες και 30 στην αξιολόγηση, δίνοντας ρεσιτάλ και στις δύο μεριές του παρκέ και παίζοντας σαν MVP.
Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που «καθάρισε» τους Κροάτες με τις φάσεις στο τέλος του αγώνα. Αρχικά με το ανάποδο κάρφωμα για το 86-82 μετά την ασίστ του Καλάθη, την τάπα του στον Ζούμπατς και με το απίθανο γκολ-φάουλ για το 89-82 μετά και την εύστοχη βολή του.
Ο Έλληνας σταρ λίγο μετά την τρομερή εμφάνιση του φίλησε το εθνόσημο στο κέντρο της φανέλας της Εθνικής.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών