Ο Όθωνας Παπαδόπουλος στο MEGA: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της υπόθεσης της Πάτρας
Άσκησα τα καθήκοντά μου όσο γίνεται με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια
«Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω» για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τουλάχιστον «στην παρούσα φάση», είπε σήμερα Κυριακή ο Όθωνας Παπαδόπουλος.
Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά, μπροστά από τις κάμερες, μετά την αποχώρησή του από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
Καμία τοποθέτηση
Πιο αναλυτικά στο MEGA και στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος για την αποχώρηση του από την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών παιδιών
Τη δική του θέση αναφορικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους παρουσιάζει ο παλαιός συνήγορος υπεράσπισής της, Όθωνας Παπαδόπουλος.
«Δεν μπορώ να απαντήσω στο γιατί, καθώς με δεσμεύει ο κώδικας δεοντολογίας», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
Θέλησε όμως ο δικηγόρος να τονίσει ότι άσκησε τα καθήκοντά του με όση μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια είναι δυνατόν.
Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου ή την οικογένειά της μετά την αποχώρησή του είπε: «Στην παρούσα φάση δεν θα κάνω καμία τοποθέτηση»
Για τα επόμενα στάδια της υπόθεσης της Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ.Παπαδόπουλος τα χαρακτήρισε κρίσιμα και ότι θα είναι αυτά που θα κρίνουν την έκβαση της τύχης της κατηγορουμένης.
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442