Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεσπά ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της στην Πάτρα – «Δεν μπορώ να ζήσω εδώ μέσα»
Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια
Την πρόθεσή του να πουλήσει ή να ενοικιάσει το σπίτι όπου μεγάλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, εκδήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος έχει μετανιώσει για την επένδυσή του.
Ο κ. Χάρης Μαρκούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι, λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του εκεί.
Διαβάστε επίσης: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για το θρίλερ της Πάτρας
«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας» λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η απόφασή του να το αγοράσει δεν ήταν σωστή.
«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι».
Ο ίδιος δήλωσε ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.
«Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ ότι βλέπω των κοριτσιών», είπε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έζησαν τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442