Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για το θρίλερ - Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Πάτρα: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για το θρίλερ – Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Εν αναμονή ο Δασκαλάκης...

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί το ξεκίνημα της ανακριτικής διαδικασίας για το θρίλερ της Πάτρας, με την αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου να έχει ήδη ξεκινήσει.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή με τον Αλέξη Κούγια που την εκπροσωπεί κι η 35η τακτική ανακρίτρια περιμένει να ακούσει από αύριο τους πρώτους γιατρούς που έχει καλέσει να καταθέσουν.

Οι πληροφορίες που δίνει στο MEGA ο παθολογοανατόμος της Μαλένας και της Ίριδας, τα λόγια του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το τοπίο που έχει διαμορφωθεί, μαζί με τις εικόνες από στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη και πριν από λίγους μήνες πουλήθηκε από τη μητέρα της, είναι οι πυλώνες των εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση που δείχνει να φουντώνει ξανά.

Πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο παθολογοανατόμος που συνέταξε και έστειλε την έκθεσή του στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια. Όπως λέει, στα όργανα της Μαλένας και της Ίριδας που εξέτασε, διαπίστωσε μια έντονη υποξία.

«Τα δικά μου ευρήματα είναι μη ειδικά. Διαπίστωσα μια έντονη υποξία και στα δύο παιδιά. Η υποξία είναι μια ευρύτερη έννοια, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η ασφυξία. Είχαμε αρκετά στοιχεία υποξίας από διάφορα όργανα. Εγώ έγραψα τα συμπεράσματά μου, τα έδωσα στους ιατροδικαστές για να τα επεξεργαστούν και να βγάλουν το πόρισμα».

Αμέσως μετά τον παθολογοανατόμο, θα καταθέσουν οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγριας το πόρισμα των οποίων οδήγησε στην απαγγελία νέων κατηγοριών στην 33χρονη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις της Αγγελικής Τσιόλα και της Χριστίνας Τσάκωνα που είχαν συντάξει τα αρχικά πορίσματα και φυσικά τα όσα θα πει η 33χρονη κατηγορούμενη, που αυτήν τη φορά θα έχει την καθοδήγηση του Αλέξη Κούγια.

Εν αναμονή ο Δασκαλάκης

Τις εξελίξεις περιμένουν ο Μάνος Δασκαλάκης που συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος και οι στενοί συγγενείς του άλλοτε ζευγαριού σε Αθήνα και Πάτρα.

Στο σπίτι που μεγάλωσε η κατηγορούμενη, ο νέος ιδιοκτήτης βάζει μέσα την κάμερα του Live News, ξεναγεί και δείχνει τα όσα έφτιαξε το καλοκαίρι και εξηγεί γιατί μετά από λίγους μήνες θέλει να το εγκαταλείψει.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας» λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Μπιζανίου.

Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι».

Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 ευρώ για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.

«Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ότι βλέπω των κοριτσιών».

Η ανακριτική διαδικασία ξεκινά και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες, το πολύκροτο θέμα θα επανέλθει και πάλι ψηλά στην επικαιρότητα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024