Η διοίκηση της Τσέλσι δαπάνησε 82 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τον Γουέσλι Φοφανά από την Λέστερ, αποδεικνύοντας ότι τόσο ο Τόμας Τούχελ, όσο και οι διοικούντες τους Λονδρέζους, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του 21χρονου αμυντικού. Ο Φοφανά, προορίζεται για να καλύψει το κενό που προέκυψε, με την αποχώρηση των Ρούντιγκερ για την Ρεάλ Μαδρίτης και Κρίστενσεν για την Μπαρτσελόνα.
Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά, ο Γερμανός προπονητής, χαρακτήρισε τον Φοφανά ως «νεαρό, γρήγορο και πολύ δυνατό, τόσο σε αμυντικά, όσο και επιθετικά στημένα».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός άσος, ο οποίος έγινε ο ακριβότερος αμυντικός στην Ιστορία της Τσέλσι, έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του για τους «μπλε» και τα λόγια του νέου του προπονητή, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την επιλογή του.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την αναμέτρηση Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σπουδαίος Ολυμπιακός, κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ κόντρα στην Άπελντοορν στην Ολλανδία κι εξασφάλισε «ξεκούραστα» την πρόκρισή του στη φάση των «16» του CEV Cup.