Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Γουόλτερς
Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9) ο Νέιτ Γουόλτερς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Έτοιμος να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκό, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Νέιτ Γουόλτερς. Ο νέος πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες, προσγειώθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9), προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού.
Ο 31χρονος Αμερικανός θα φορέσει άμεσα τα παπούτσια του με σκοπό να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να προσφέρει στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας στην του νταμπλ στην Σερβία.
Τέλος το 2013 είχε επιλεγεί στο νούμερο 38 του ντραφτ και για δυόμισι σεζόν υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.
- Ο Πρεστιάνι απολογήθηκε στους συμπαίκτες του στην Μπενφίκα για το περιστατικό με τον Βινίσιους
- Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442