Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύτρωσε τη Λίβερπουλ ο Καρβάλιο στο 98' (2-1) – Γκέλα για την Τότεναμ (1-1)

Λύτρωσε τη Λίβερπουλ ο Καρβάλιο στο 98′ (2-1) – Γκέλα για την Τότεναμ (1-1)

Μετά τα εννιά γκολ στην Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ τα βρήκε… μπαστούνια κόντρα στη Νιούκαστλ και χρειάστηκε ένα γκολ από τον Καρβάλιο στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1. Απώλεια για την Τότεναμ που έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Γύρισε από την… κόλαση με buzzer beater του Καρβάλιο η Λίβερπουλ! Η Νιούκαστλ προηγήθηκε στο «Άνφιλντ» με το παρθενικό γκολ του Ίσακ, αλλά οι «reds» γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με τη χρυσή αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ να διαμορφώνει το 2-1.

Η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο αν και είχε συντριπτικά την κατοχή υπέρ της και στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση του ματς η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ. Στο 38′ συγκεκριμένα, ο Λόνγκσταφ πέρασε κάθετα στον Ισάκ που με εξαιρετική κίνηση και πλασέ έκανε το 0-1 στο ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπιέλ (vids)

Στο 54ο λεπτό μάλιστα ο Σουηδός πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ και από εκείνο το σημείο και μετά η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα μάλιστα ήρθε το 1-1 με τον Φιρμίνο να πλασάρει στην κίνηση από ασίστ του Σαλάχ. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Καρβάλιο από κοντά την  έστειλε στα δίχτυα.

Και τελικά στο 90+8’ μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Νιούκαστλ και ο Καρβάλιο με σουτ εξ επαφής έκανε το 2-1.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον (71’ Καρβάλιο), Φαν Ντάικ, Γκόμες, Άρνολντ (71’ Τσιμίκας), Χέντερσον (71’ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Έλιοτ, Σαλάχ, Ντίαζ, Φιρμίνο

Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπερν, Λασέλς, Τάργκετ, Φρέιζερ (64’ Μέρφι), Αλμιρόν (84’ Άντερσον), Γουΐλοκ, Λόνγκσταφ, Ισάκ (64’ Γουντ), Ζοέλιντον

Μπλόκο για την Τότεναμ

Δεύτερη απώλεια για την Τότεναμ που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ. Στο 22′ ο Αντόνιο σημάδεψε δοκάρι με ωραίο σουτ και στο 34′ ήρθε το 0-1 με αυτογκόλ του Κέρερ μετά από γύρισμα του Κέιν.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν τον βαθμό χάρη σε γκολ του Σούτσεκ στο 55′ με ωραίο κατέβασμα και γυριστό σουτ.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ζουμά, Κέρερ, Κρέσγουελ (72’ Ογκμπόνα), Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς (83’ Έμερσον), Μπόουεν, Μπενραχμά (67’ Πακετά), Αντόνιο.

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς, Κουλουσέβσκι (76’ Ριτσάρλισον), Σον, Κέιν.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024