Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Θρύλος: Στην Αθήνα ο Μπιέλ - «Έπαιξε σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού»

Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Θρύλος: Στην Αθήνα ο Μπιέλ – «Έπαιξε σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού»

Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό έφτασε ο Πεπ Μπιέλ, με τους Πειραιώτες να μετρούν πλέον αντίστροφα για την ολοκλήρωση μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής.

Μια μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος μάλιστα έρχεται έτοιμος να αγωνιστεί και να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στους Πειραιώτες, που έχουν μπροστά τους συνεχόμενες και δύσκολες αναμετρήσεις.

Ενας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ, με τον 25χρονο να έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών.

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Κοπεγχάγη, πραγματοποιώντας συνολικά 128 συμμετοχές, έχοντας 32 γκολ και 28 ασίστ. Φέτος, είχε 9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 25χρονος ήταν εξαιρετικός και στα δύο ματς και βοήθησε την Κοπεγχάγη να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου είχε 7 παιχνίδια, με 6  γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της σκανδιναβικής ομάδας, με τον ερχομό του στην Ελλάδα να ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή, που θα είναι η ακριβότερη στη χώρα μας για το φετινό καλοκαίρι, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν 6 εκατ. ευρώ στην Κοπεγχάγη, αλλά και τετραετές συμβόλαιο στον Ισπανό, με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Μια σπουδαία προσθήκη για τον Ολυμπιακό, με έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, που έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Μάλιστα, είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια που είχε δώσει πέρσι η Κοπεγχάγη με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να το ανταποδώσω.

Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Επαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του στην Ελλάδα:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024