Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέτσος: «Η επιστροφή στον Ολυμπιακό ήταν η πιο σωστή επιλογή» (vid)

Ρέτσος: «Η επιστροφή στον Ολυμπιακό ήταν η πιο σωστή επιλογή» (vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι με τα ερυθρόλευκα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια.

Ο 24χρονος στόπερ μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η επιστροφή στους Πειραιώτες ήταν η πιο σωστή επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Ομπαμεγιάνγκ: Οι συζητήσεις με την Τσέλσι και το κάταγμα στο σαγόνι

«Έχω πάρει πολλές εμπειρίες από το εξωτερικό και ήταν η πιο σωστή επιλογή να επιστρέψω τώρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε και επισήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέτσου:

«Ήταν πέντε όμορφα χρόνια στην Ευρώπη με κάποιες δυσκολίες. Κρατάω μόνο τα θετικά. Έχω πάρει πολλές εμπειρίες από το εξωτερικό και ήταν η πιο σωστή επιλογή να επιστρέψω τώρα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω και πιστεύω πως έχω ωριμάσει και έχω έρθει πιο έτοιμος. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει, έχω κρατήσει τις θετικές στιγμές γιατί είχα και αρνητικές αλλά με έκαναν αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή και νιώθω πιο έτοιμος να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα μου έχει λείψει η Ελλάδα και όλη αυτή η εμπειρία του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερη στιγμή που επιστρέφω λόγω του ότι βρισκόμουν εδώ από τις ακαδημίες και είμαι πολύ χαρούμενος. Θυμάμαι το πρωτάθλημα και την πορεία στο Europa League και γενικά είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν και πιστεύω πως θα έχουμε μία ακόμα καλύτερη χρονιά με πολλές επιτυχίες για φέτος και για το μέλλον»

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024