Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι κρατάνε τον Μπένετ: Οι συνταρακτικές καταγγελίες για το… σύστημα ΕΠΟ και τον νέο αρχιδιαιτητή

Έτσι κρατάνε τον Μπένετ: Οι συνταρακτικές καταγγελίες για το… σύστημα ΕΠΟ και τον νέο αρχιδιαιτητή

Η ανακοίνωση κόλαφος της ΕΠΣ Πειραιά για τον αρχιδιαιτητή Στηβ Μπένετ «επί της ουσίας φωτογραφίζει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από την… ιστορία» λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάτι παραπάνω για όσα συμβαίνουν στο… μεγάλο τσίρκο με την επιγραφή ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

Το ότι η ΕΠΟ κάθε μέρα βρίσκει τρόπο να μας αφήνει εμβρόντητους με τα κατορθώματά της είναι γνωστό. Ότι λειτουργούν στο Πάρκο Γουδή ωσάν να θέλουν να σαμποτάρουν καθημερινά το ποδόσφαιρο, του οποίου υποτίθεται είναι οι προστάτες και αυτό είναι γνωστό.

Το γεγονός όμως ότι έχουν αρχίσει ως και οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να τους βγάζουν στη σέντρα για όλα τα απίθανα που συμβαίνουν είναι καινούργιο και είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση πως η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Η κατακραυγή από την ίδια τη «βάση» του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος της χώρας.

Τελευταίο παράδειγμα τέτοιου… στριπτίζ για την Ομοσπονδία και τους ανθρώπους που τη διοικούν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο η σημερινή ανακοίνωση κόλαφος της ΕΠΣ Πειραιά για την «παράξενη» σχέση της Ελένης Λαμπαδαρίου με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Τοποθέτησε την άλλοτε διαιτητή ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ ως υπεύθυνη για τη διαιτησία γυναικών και εκείνη έγινε το… άλλο του μισό σύμφωνα με τις καταγγελίες της «ένωσης». Έφτασε στο σημείο η ΕΠΣ Πειραιά να την διαγράψει προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες αποστάσεις από αυτή την ιστορία. Και αυτό τα λέει όλα.

«Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πειραιά, όπως εν προκειμένω η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ. Πειραιά ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι παρά ένα απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει.

Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα, που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση-βόμβα που προφανώς θα πρέπει αύριο το πρωί να βρίσκεται στα χέρια της αθλητικής δικαιοσύνης. Και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να ψάξει κανείς με προσοχή πίσω από τις λέξεις. Διότι προφανώς δεν είναι ποινικό αδίκημα ο Στιβ Μπένετ να έχει μια «στενή» φιλία.

«Επί της ουσίας η ανακοίνωση φωτογραφίζει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από την… ιστορία» λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από όσα συμβαίνουν στο… μεγάλο τσίρκο με την επιγραφή ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή.

Αναδεικνύει τεχνηέντως τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε δίπλα στον νέο αρχιδιαιτητή (εκείνον που όπως αποδείχθηκε ήθελε μόνο η ΑΕΚ και ο Τάκης Μπαλτάκος, κόντρα στην ισχυρή πλειοψηφία της Super League) ένα μακρύ «χέρι» των ανθρώπων που διοικούν την ΕΠΟ για να τον επιτηρεί και όχι μόνο. Και μάλιστα χέρι που καταλήγει σε εντυπωσιακά… βαμμένα νύχια. Γένους θηλυκού. Της εντυπωσιακής Ελένης Λαμπαδαρίου που φέρεται να έχει κερδίσει σε χρόνο ρεκόρ την εμπιστοσύνη του Βρετανού. Και την στενή φιλία του.

Έχει πραγματικά σημασία να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των Υπερεθνικών Ομοσπονδιών για τον τρόπο που άρχισε στην Ελλάδα η «εποχή Μπένετ», με πλήρη συμπόρευση και ταύτιση του Άγγλου με τους παρασκηνιακούς που κινούν τα νήματα στο Πάρκο Γουδή για χάρη των «χαλίφηδων».

Και κυρίως: σοκαριστικός ο τρόπος που αντιλαμβάνονται ορισμένοι – εθισμένοι στις παρακολουθήσεις και τους εκβιασμούς- το ποδόσφαιρο στο έτος 2023!

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024