Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν Χετάφε και Βιγιαρεάλ, στο «Αλφόνσο Πέρεθ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.
Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, με τις ευκαιρίες πάντως να είναι μοιρασμένες. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Στο 10ο λεπτό το σουτ του Αραμπάρι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 30’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πεδράθα και στο 41’ ο Σορία είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μορένο.
Στο 68ο λεπτό το σουτ του Τσουκβουέζε πέρασε ελάχιστα έξω όπως κι εκείνο του Αρμαμπάρι στο 75’ και στο 86’ ο Τσουκβουέζε έχασε νέα ευκαιρία.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.