Ο Καρίμ Μπενζεμά επιβεβαίωσε πλήρως τα προγνωστικά και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2021/22 από την UEFA.
Στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη έγιναν και οι σχετικές βραβεύσεις με τον Γάλλο να κυριαρχεί.
Απόλυτα λογική η επιλογή του, καθώς ο 34χρονος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Champions League, κατακτώντας τόσο το τρόπαιο, όσο και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 15 γκολ.
Επίσης, ήταν πρωταθλητής Ισπανίας με τη Ρεάλ και η UEFA τον ανέδειξε κορυφαίο έναντι των άλλων δύο συνυποψηφίων του, Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο/Ρεάλ) και Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο/Μάντσεστερ Σίτι).
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).
Το βόλεϊ είναι σαν την Ελλάδα. Διχάζεται. Μέση δεν έχει. Είσαι με τους δεξιούς ή με τους αριστερούς; Είσαι με τον Άδωνη ή με τους γιατρούς; Είσαι με το Ισραήλ ή με την Παλαιστίνη; Και όλα με όρους Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.