Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
US Open: Στο ίδιο μισό με Μεντβέντεφ o Τσιτσιπάς (pic)

US Open: Στο ίδιο μισό με Μεντβέντεφ o Τσιτσιπάς (pic)

Ο Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του US Open θα αντιμετωπίσει τενίστα από τα προκριματικά, ενώ τοποθετήθηκε στο ίδιο μισό με το Νο.1, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έναν τενίστα από τα προκριματικά θα βρει στον δρόμο του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του US Open, όπως προέκυψε από την κλήρωση του αμερικάνικου Grand Slam.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε στον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι και πηγαίνει με… φόρα στο US Open, στον πρώτο γύρο θα έχει σχετικά εύκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει τενίστα από τα προκριματικά, ενώ στον δεύτερο θα βρει έναν εκ των Λορέντζο Σονέγκο ή Τζόρνταν Τόμπσον.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει επιλογές στον αντίπαλο»

Στον τρίτο γύρο ο συμπατριώτης μας έχει ως πιθανούς αντιπάλους τους Μαξίμ Κρεσί και Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ενώ στον 4ο ο δρόμος του διασταυρώνεται με αυτόν του Ματέο Μπερετίνι.

Εάν καταφέρει και προκριθεί στα προημιτελικά, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τέιλορ Φριτζ ή Κάσπερ Ρουντ, ενώ στα ημιτελικά η κλήρωση του έφερε ως πιθανό αντίπαλο τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε κερδίσει τον Ρώσο πριν από λίγες ημέρες στα ημιτελικά του Σινσινάτι. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό, βρίσκονται οι Ράφαελ Ναδάλ, Κάρλος Αλκαράθ, Φράνσις Τιαφόε, Κάμερον Νόρι, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φάμπιο Φονίνι.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024