Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
US Open: Με τη Μαρία στον πρώτο γύρο η Σάκκαρη

US Open: Με τη Μαρία στον πρώτο γύρο η Σάκκαρη

Τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία, από την οποία ηττήθηκε στο Γουίμπλεντον, θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του US Open – Στο ίδιο μισό με Χάλεπ, Τζαμπέρ και Κονταβέιτ.

Την τενίστρια που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του US Open, αλλά και τις πιθανές αντιπάλους της στα επόμενα στάδια της αμερικάνικης διοργάνωσης έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, κληρώθηκε με την Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία, από την οποία ηττήθηκε στον τρίτο γύρο του πρόσφατου Γουίμπλεντον και θα έχει την ευκαιρία να πάρει… εκδίκηση.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει ο Αλεξανδρόπουλος, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για δεύτερο χαφ

Στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη, εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της έμπειρης Γερμανίδας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιάνα Πάρι – Ξιανγκ Γουάνγκ, ενώ στον τρίτο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με τον αυτό της Αλισον Ρίσκε.

Στον τέταρτο γύρο είναι πιθανό να αντιμετωπίσει μια εκ των Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια ή Καρολίν Γκαρσία, από τις οποίες ηττήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ στα προημιτελικά έχει ως πιθανή αντίπαλο τη Σιμόνα Χάλεπ και στα ημιτελικά τις Ονς Τζαμπέρ και Ανέτ Κονταβέιτ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων οι Ιγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα, Τζέσικα Πεγκούλα και Αρίνα Σαμπαλένκα, τις οποίες η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024