Το πιο παράξενο πέναλτι ever: Έμεινε «άγαλμα» με ένα πόδι για 10″ και κατάφερε να σκοράρει (vid)
Το πιο παράξενο πέναλτι της χρονιάς σημειώθηκε στην Β Πορτογαλίας με τον ποδοσφαιριστή της Φεϊρένσε Ζαρντέλ να μένει «στήλη άλατος» πριν σκοράρει κόντρα στην στη Λεϊσόες!
Κατά καιρούς έχουμε δει εκτελέσεις πέναλτι με πολλούς τρόπους. Από βηματάκια μέχρι αλά Πανένκα. Ωστόσο καμία από τις μεθόδους αυτές δεν μοιάζει με αυτή που επέλεξε ο 25χρονος φορ της Φεϊρένσε, Ζαρντέλ.
Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός από την Γουϊνέα-Μπισάου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τον πιο παράξενο τρόπο, μόλις έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα.
Σήκωσε ελαφρώς το δεξί πόδι και έμεινε «άγαλμα» για αρκετά δευτερόλεπτα προσφέροντας στο κοινό αν μη τι άλλο είναι πολύ παράξενο θέαμα.
Η αναμονή έλαβε… τέλος και ο ίδιος κατάφερε να σκοράρει με την συγκεκριμένη εκτέλεση να γίνεται γρήγορα viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτίου.
Μάλιστα ο Ζαρντέλ είχε την ευκαιρία να σκοράρει και για δεύτερη φορά από τα 11 βήματα, ωστόσο αυτή την φορά νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ, ακολουθώντας ξανά την ίδια ρουτίνα.
Δείτε τα δύο πανομοιότυπα πέναλτι στο παρακάτω βίντεο:
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.