Γαλαζοπράσινα, ρηχά νερά και πλούσια βλάστηση συνθέτουν το τοπίο του μαγευτικού νησιού του νοτίου ΕυβοϊκούΚόλπου.
Πρόκειται για το Ασπρονήσι, ένας μικρός παράδεισος που απέχει 21 χιλιόμετρα από την Χαλκίδααλλά διαθέτει και θαλάσσια συγκοινωνία (Ferry Boat) με τον Ωρωπόστην πλευρά της Αττικής.
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ακόμη τρία νησάκια, το Νησί των Ονείρων, το Κολοκύθι και η Αγία Τριάδα που διαθέτουν επίσης ρηχά νερά, πλούσιο βυθό με μεγάλη διαύγεια και ατέλειωτη εναλλαγή χρωμάτων που συνθέτουν το σκηνικό ενός μικρού παραδείσου που μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο.
Σημειώνεται πως και τα τέσσερα νησιά προσφέρονται για ψάρεμα και ημερήσιες κρουαζιέρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας