Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας πρωταθλητής στους κρίκους, προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 15.100 και θα διεκδικήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο!
Ο Πετρούνιας παρουσίασε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με συντελεστή 6.200, συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς. Έτσι αφού προκρίθηκε άνετα, ο Έλληνας αθλητής πηγαίνει στον τελικό ως απόλυτο φαβορί και παράλληλα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.
Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση κατάκτησης του χρυσού ο Πετρούνιας θα «ισοφαρίσει» τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι ο οποίος κατέχει έξι χρυσά μετάλλια, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής έχει αυτή τη στιγμή πέντε (2015, 2016, 2017, 2018, 2021).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του