Ζάκυνθος: Βρετανός έκανε φάρσα ανακοινώνοντας καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο
Ο νεαρός συνελήφθη
Όρεξη για πλάκα είχε ένας 32χρονος βρετανός τουρίστας ο οποίος πήγε στο χώρο που βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου Ζακύνθου ανακοινώνοντας α καθυστερήσεις πτήσεων.
Τη φάρσα κατέγραψε ένας επιβάτης, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος μετά την πλάκα να απομακρύνεται από τους άνδρες της ασφάλειας.
- Διαβάστε επίσης: Τον έκαναν «τσακωτό» στο αεροδρόμιο – Είχε πλαστή ταυτότητα
Ο νεαρός έλεγε ότι θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και στη συνέχεια εξάωρη καθυστέρηση για Μάντσεστερ. Ωστόσο τέτοια πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη και προκλήθηκε σύγχυση μεταξύ των επιβατών, καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη.
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπηκε να επιβιβαστεί στην πτήση του.
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442