Την πρωτιά στο τουρνουά του «Πανθεσσαλικού» κατέκτησε ο Βόλος ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας για την εποχή αρκετά καλό ρυθμό.
Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 4′, με τον Φαν Βέερτ να κάνει όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και τον Σωτηρίου να αρνείται το γκολ στον Βίκτορ Φερνάντες.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31′, με τον με τον Βίκτορ Φερνάντες να κλέβει και να σερβίρει στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε με υπέροχο πλασέ!
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, με τον Εσκοβάλ.
Ο ΟΦΗ μείωσε στο 54′ μετά από σέντρα του Ντιουσέ και κεφαλιά του Διαμαντή, ενώ στη συνέχεια πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, όμως ο Βόλος ήταν σωστά συμπαγής αμυντικά, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.